selidbe nemačka

Selidbe Nemačka

Poslednjih godina sve više ljudi se odlučuje na veliki korak koji podrazumeva odlazak iz zemlje. Našim sugradjanima interesantne su sve zemlje Evropske unije, ali verovatno najčešči slučaj su selidbe u Nemačku.

Proverena agencija za selidbe u Nemačku 

Upravo zbog popularnosti ove zemlje medju našim ljudim, već duži niz godina specijalizujemo se upravo za selidbe u Nemačku. Svaka zemlja ima svoje propise, a nemački propisi su posebno strogi. O njima se možete i sami informisati, ali možete sve to prepustiti nama. U mogućnosti smo da Vam ponudimo kompletnu uslugu od vrata do vrata, što podrazumeva kompletan proces od procene veličine i količine nameštaja i ostalih stvari za selidbu, preko demontiranja i pakovanja, utovara, i prevoza do željene destinacije, do istovara i montaže svega što smo preselili. Kada su u pitanju selidbe u Nemačku, s obzirom da nameštaj prelazi dugačak put, zahteva i stručno pakovanje kako bismo sprečili eventualna oštećenja. Moramo posebno da napominemo da posedujemo pouzdana vozila poznatih proizvodjača, koja su prilagodjena upravo za daleki put. Od velikog broja selidbi u Nemačku koji se svake godine povećava, možemo se pohvaliti da je značajan udeo izvela upravo naša agencija, a zadovoljni klijenti svedoče o našoj profesionalnosti i učinkovitosti.

Koliko koštaju selidbe u Nemačku

Ono što klijente najviše zanima svakako je cena selidbe u Nemačku. Medjutim, nezahvalno je dati jednu cifru jer cena značajno varira u zavisnosti od raznih faktora kao što su: količina i veličina nameštaja koji se preseljava, lomljivost predmeta, vrsta predmeta (osetljivi predmeti kao što je na primer klavir, zahteva posebnu pažnju i posebnu cenu), zatim kilometraža, jer je Nemačka je specifična po tom pitanju zbog svoje velike površine, pa zbog cena putarine i potrošnje goriva potrebna nam je precizna adresa da bismo izvršili proračun i dali konkretnu ponudu. S obzirom na sve gore pomenuto, cena selidbe u Nemačku je jedinstvena za svakog klijenta, tako da bi najbolje bilo da nam se direktno obratite i informišete se o uslovima i cenama, a mi Vas uveravamo da ćete dobiti adekvatnu i maksimalno povoljnu ponudu.

Leave a Comment