selidbe u inostranstvo

Selidbe u inostranstvo

Selidbe u inostranstvo obično znače lepe stvari, nove početke. Mi vršimo selidbe u inostranstvo svakog dana, efikasno i po povoljnim cenama.

Selidbe u inostranstvo

Za razliku od lokalnih međunarodne selidbe zahtevaju dodatnu dokumentaciju koja prati selidbene stvari teretnim vozilom. Kombi prevoz robe i transport robe kamionom u inostranstvo je regulisan međunarodnim propisima zbog čega je neophodno pripremiti carinsku dokumentaciju odnosno angažovati špediciju koja ima iskustva u ovim poslovima kako bi međunarodna selidba protekla bez problema.

Selidbe iz inostranstva u Srbiju

Postupak selidbe iz inostranstva u Srbiju se ne razlikuje mnogo od prethodnog. Kada selidbene stvari pristignu na granični prelaz radi se propratna carinska dokumentacija preko špediterskih kuća na graničnom prelazu i teretno vozilo se upućuje na rascarinjenje u Carinsku ispostavu (CI) koja je nadležna za teritoriju grada odnosno mesta kao krajnje destinacije.

Comments

  1. Pingback: Selidbe inostranstvo i medjunarodne selidbe - Selidbe Beograd

  2. Pingback: Selidbe stanova i stambenog prostora - Selidbe Beograd

  3. Alen

    Dobar dan,recite mi sta mi je potrebno da se preselim iz moskve u srbiju,uglanom su sitnije stvari,odeca knjige i nesto malo tehnicke robe tj mikseri,kompjuter itd.Namestaj me nosim pa me ineresuju uslovi I cena,hvala unapred

Leave a Comment