selidbe nemacka

Medjunarodne selidbe Nemačka

Nemačka je već dugi niz godina na listi najprestižnijih zemalja u Evropi. Kao jedna od ekonomski najjačih zemalja sa razlogom je među najtraženijim kako u pogledu zaposlenja, tako i nastavka školovanja odnosno studiranja. Samim tim ne čudi činjenica da se iz godine u godinu sve veći broj mladih i radno sposobnih opredeljuje za apliciranje za nemačku vizu.

Visok životni standard i brojne povoljne opcije koje Nemačka nudi u pogledu usavršavanja jednostavno mame sve one koji teže ka boljem i kvalitetnijem životu. Budući da Srbija poprilično kaska za Nemačkom u pogledu razvijenosti nije iznenađujuće što se ljudi na sve moguće načine trude da obezbede sebi prolaz ka boljem sutra u nekom od velelepnih nemačkih gradova.
Samim tim skoro svakodnevno se beleže enormno veliki legalni i nelegalni prelasci nemačkih granica. Pooštravajući kriterijume za ulazak i ostanak stranih državljanja u svoju zemlju, Nemačka je zapravo htela da zaštiti svoje građane i svoj standard. Naime, ukoliko ste kvalifikovani iz sledećih oblasti i više ste nego poželjni unutar granica Nemačke – hemija, fizika, biologija, inženjerstvo, medicina, informatika…u suprotnom veoma ćete teško doći do boravišne vize.

Pri Vašoj odlučili da se preselite u Nemačku naša agencija će Vam srdačno izaći u susret i obezbediti brzu i efikasnu selidbu, na obostrano zadovoljstvo. Usluge preseljenja u Nemačku nudimo Vam 24h, sedam dana u nedelji, tokom cele godine.
Naše usluge odnose se na selidbe stanova, kuća, poslovnoih prostora, kompletnih firmi ili ugostiteljskih objekata. Nakon što se utvrde detalji selidbe naš tim će pobrinuti za sve pojedinosti koje će Vam obezbediti selidbu u predviđenom vremenskom roku, uz Vaše minimalno angažovanje.
Tokom proteklih nekoliko godina najčešće smo obavljali selidbe ka Berlinu, Štutgartu, Hamburgu, Hanoveru i Minhenu, ali smo takođe Vama na usluzi i kada su u pitanju drugi manji ili veći gradovi u Nemačkoj. Stekavši iskustvo na polju međunarodnih selidbi, možemo slobodno da istaknemo da predstavljamo Vašeg pouzdanog partnera na putu kada je selidba u Nemačku u pitanju.

Možemo da Vam ponudi sve opcije selidbi:
Princip „ključ u ruke“ – kako sam naziv kaže, naša agencija obavlja kompletan posao, a Vaše je samo da nam dostavite adresu na koju treba da prevezemo date stvari i nameštaj. U našoj nadležnosti su svi aspekti posla od demontaže, zaštite, pakovanja i utovara stvari, preko istovara, raspakivanje, montaže i raspoređivanja elemenata u skladu sa Vašim nacrtima.
Princip „od vrata do vrata“ – ovaj sistem značii da sve stvari koje želite da preselite sami pakujete i pripremate za selidbu. Nakon što ste Vi svoj deo posla odradili, naš tim dolazi po Vaš nameštaj i druge stvari, vrši utovar i prevoz do željene lokacije. Naš deo posla takođe obuhvata istovar stvari, ali je na Vama kasnije da iste raspakujete i sami rasporedite u Vašem novom stambenom ili poslovnom prostoru.

Budući da je prisutna drugačija zakonska regulativa kada je selidba i transport robe (kombi prevoz robe ili kamionski prevoz) u Nemačku u pitanju, naša agencija Vam i u tom slučaju izlazi u suret i prikuplja svu neophodnu papirologiju koja je neophodna kako bi prevoz u inostranstvu bio moguć. Takođe naše deo posla obuhvata i carinjenje robe, što znači da ćemo Vama uštedeti znatan deo vremena. Brzina, efikasnost i nesmetan transport robe i stvari iz Srbije u Nemačku, predstavljaju naš primarni cilj.
Domen našeg rada selidbe iz / za Nemačku konkretno obuhvata:
– selidbe stambenih prostora
– selidbe poslovnih prostora
– prevoz kućnih ljubimaca
– prevoz specijalnih tereta
– prevoz antikviteta
U mogućnosti smo da Vam obezedimo i uslugu selidbe iz Nemačke ka Srbiji.

Comments

  1. Pingback: Medjunarodne selidbe - Selidbe Inostranstvo

  2. Pingback: 10 zanimljivosti o Berlinu - Selidbe inostranstvo i medjunarodne selidbe

  3. Pingback: Selidbe Minhen - Selidbe inostranstvo i medjunarodne selidbe

  4. Pingback: Selidbe Bugarska i medjunarodne selidbe Sofija - Selidbe inostranstvo

Leave a Comment