selidbe preko granice

Selidbe preko granice

Svako napuštanje zemlje i selidbe preko ganice sam su po sebi stresan poduhvat na ličnom nivou za svakog pojedinca. Zato nam dopustite da Vam na logističkom nivou pomognemo.   

Proverena agencija za selidbe preko granice 

Naša specijalnost, već duži niz godina, upravo su selidbe preko granice. Nudimo Vam kompletnu uslugu od vrata do vrata. Proces zapičinjemo vršenjem procene veličine i količine, odnosno kubiciranja, nameštaja i ostalih stvari za selidbu. Zatim sledi proces demontiranja i pakovanja, potom utovar, prevoz do željene destinacije, istovar i montaža nameštaja svega što smo preselili. Dugogodišnje iskustvo naučilo nas je da s obzirom da predmeti prelaze dug put, zahtevaju i profesionalno pakovanje i prevenciju oštećenja. Napominjemo da je naš vozni park sačinjen od pouzdanih vozila renomiranih proizvodjača, prilagodjenih upravo dalekim putovanjima. Pored toga, nudimo i  odvoženje nepotrebnih stvari, kao i iznajmljivanje skladišnog prostora za sve predmete koje ne želite da preselite na novu adresu ali takodje ni da ih bacite. Dugačak niz klijenata poverio nam je svoj proces selidbe preko granice, a mi smo se maksimalno potrudili da njihovo poverenje opravdamo. 

Koliko koštaju selidbe preko granice

Cene za selidbe preko granice značajno variraju u zavisnosti od raznih faktora kao što su: količina i veličina predmeta koji se sele, osetljivost predmeta (na primer za delikatne predmete kao što je selidba klavira primenjune se poseban cenovnik), zatim kilometraža i zemlja u koju se seli (vršimo selidbe u sve zemlje Evropske Unije, kao i druge, ali se cene razlikuju od zemlje do zemlje u zavisnosti od cene putarina, vinjeta, itd.). Uzimajući sve gore pomenuto u obzir, cena selidbe preko granice jedinstvena je za svakog klijenta, pa bi stoga najbolje bilo da nas kontaktirate i direktno se dogovorite sa nama o uslovima i cenama, a mi Vas uveravamo da ćete biti u potpunosti zadovoljni.

Leave a Comment