medjunarodne selidbe u inostranstvo

Medjunarodne selidbe u inostranstvo

Medjunarodne selidbe u inostranstvo u bilo koju zemlju Evrope ili regiona, povoljno i efikasno. Naša agencija za medjunarodne selidbe vam nudi veliki broj usluga kada su u pitanju medjunarodne selidbe ili selidbe u inostranstvo. Ako selite vaš stan ili firmu u inostranstvo, veoma je važno da posao poverite profesionalcima, kako ne biste imali problema na granici, sa stvarima i slično.

Mi već nekoliko godina radimo medjunarodne selidbe u inostranstvo svake nedelje.

Najpopularnije usluge za medjunarodne selidbe u inostranstvo

Medjunarodne selidbe u inostranstvo po sistemu ključ-u-ruke

Potencijalnim klijentima uvek savetujemo da za medjunarodne selidbe u inostranstvo sve poslove obave na jednom mestu što je bitno ne samo zbog uštede vremena već zbog značajnog smanjenja troškova koji mogu pratiti uslugu preseljenja u inostranstvo. Pored toga, vrlo je važno da se u procesu planiranja selidbe prikupe sve informacije i dokumentacija koja može biti korišćena kod carinjenja selidbe u smislu carinskih olakšica koje im po zakonu pripadaju.

Takođe, ono što mnogi ne znaju je poštovanje procedure kod određenih predmeta i stvari koje su sastavni deo selidbe za koje je potrebno pribaviti saglasnost i rešenja nadležnih organa kao što su slike, knjige, starinski nameštaj, antikviteti i slično. To je još jedan razlog zašto izbor iskusne, profesionalne špedicije mora biti na prvom mestu kako bi se izbegli dodatni troškovi ili eventualno kršenje zakonskih procedura, činjenje carinskih prekršaja pa i krivična odgovornost.

Selidbe u Beogradu i Srbiji

Ukoliko Vam je potrebna samo selidba u Beogradu ili bilo koji grad u Srbiji možete se više informisati na veb stranici našeg poslovnog partnera selidbe i direktno ugovoriti uslugu preseljenja.

Comments

  1. Pingback: Selidbe Budimpešta i Madjarska - Selidbe Inostranstvo

Leave a Comment