profesionalne medjunarodne selidbe

Profesionalne medjunarodne selidbe

Profesionalne medjunarodne selidbe i selidbe u i iz inostranstvo vršimo svakog dana. Novi početak u novoj zemlji je uvek lepa stvar i mi smo tu da vašu selidbu u inostranstvo dodatno olakšamo. Pozovite nas na 062 242 282 kako bismo dogovorili medjunarodnu selidbu direktno sa vama.

Medjunarodne selidbe u inostranstvo radimo profesionalno već nekoliko godina i imamo stručan tim ljudi koji će vašu selidbu izvesti efikasno i brzo. Kompletna carinska procedura selidbe je naša briga.

Profesionalne medjunarodne selidbe: Usluge

  • demontaža i pakovanje stvari za selidbu
  • transport robe i stvari u inostranstvo
  • carinska procedura medjunarodne selidbe
  • raspakivanje i montaža na novoj lokaciji

Ako vam treba profesionalna medjunarodna selidba, pozovite našu agenciju za selidbe na: 062 242 282

Na taj način vas lišavamo velikih muka i štedimo vreme koje bi vam bilo potrebno za savladavanje svih teškoća. Mi ćemo obaviti sve za vas, obezbediti neophodnu dokumentaciju, spakovati vaše stvari (po potrebi demontirati), obaviti prevoz u inostranstvo, tamo sve raspakovati, montirati i vi ste u novom stanu.

Ali, pitaćete, šta sa umetničkim delima, antičkim vazama i ostalim vrednim stvarima? Ne brinite se, mi ćemo i to obaviti na način koji će vam omogućiti da bez ikakvih problema prelazite sve granice koje su na putu do krajnjeg odredišta.

Sve vaše stvari će biti prevezene najmodernijim kombi vozilima i kamionima iz bogatog voznog parka, sa najnovijim modelima tapaciranih kombi vozila i kamiona, kojima upravljaju iskusni i pažljivi vozači. Nemojte se plašiti da će vaše stvari biti oštećene zbog dugog puta. Naše osoblje je obavilo već bezbroj međunarodnih selidbi, naš osnovni moto je kvalitet uz minimalnu cenu.

Pružićemo vam sve usluge selidbe, od špedicije i osiguranja, preko demontiranja i pakovanja, transporta, pa opet raspakivanja i montaže. Selidbe u inostranstvo vršimo tokom svih godišnjih doba, u bilo koje daoba dana i noći, dostupni smo non stop.

Naši vozači, koji se adaptiraju na bilo koju geografsku i reljefnu specifičnost zbog velikog iskustva koje imaju, brzo i pažljivo će prevesti vaše stvari dobrim i kvalitetnim vozilima (kombi i kamionima). Oni govore strane jezike, tako da imaju sposobnost snalaženja u različitim situacijama i komunikacije u inostranstvu i međunarodne selidbe im ne predstavljaju nikakav problem.

Pogledajte još i:

Mimo redovnih linija koje održavamo između Nemačke, Francuske, Švajcarske, Belgije, Holandije, Austrije, Mađarske, Slovačke, Češke, Poljske… Destinacije kao što su Portugalija, Španija, Engleska, R. Irska, Rusija, Skandinavija, Finska, Kazahstan… dovoljno govore o našoj prednosti da svakom klijentu izađemo u susret njegovim željama.

Sva vozila imaju profesionalnu opremu za bezbedan transport skupocenog nameštaja, umetničkih slika, automobila i ostalog materijala koji klijent želi da preveze.

Leave a Comment