selidbe francuska

Selidbe Francuska

Poznato je da Francuska spada u najmoćnije i najbogatije zemlje Evrope, ima najrazvijeniju privredu, jedna je od osnivača Evropske unije, Ujedinjenih nacija, NATO-a i članica je grupe G8 koja okuplja vodeće privrede sveta. Francusku privredu karakterišu razvijen privatni sektor, brojna uspešna javna preduzeća, avio kompanije, odbrambena industrija, nacionalne banke, telekomunikaciona preduzeća koja odlično posluju i doprinose visokom ekonomskom standardu.

Mnogo toga se izgovara u superlativu kada je reč o ovoj evropskoj državi. Veliki je izvoznik i uvoznik roba, ima razvijenu automobilsku industriju, bankarstvo, železnički i avio sektor.

Pored toga, Francuska je poznata po prirodnim lepotama, dvorcima na reci Loari, jezerima, parkovima, muzejima. Ogroman broj turista svake godine poseti glavni i najveći grad Pariz, koji predstavlja glavni turistički, kulturni i obrazovni centar. Pored Pariza, Francusku krase Strazbur, Lion, Bordo, Tuluz, Avr, Nant, Dižon, Monpelje, Marsej… kao i turistički gradovi na Azurnoj obali Nica, Kan, Sen Trope itd.

Što se tiče populacije, među skoro 60 miliona stanovnika, preko 120.000 je naših državljana na privremenom ili stalnom radu u Francuskoj. Stoga se i selidbe u ovu zemlju obavljaju često.

Naša agencija prima različite zahteve za selidbe Francuska: od selidbe nameštaja i ličnih stvari, preko selidbi frimi, kancelarijskog nameštaja, sefova, ordinacija, instrumenata pa sve do selidbi ambasada i konzulata.

Zahvaljujući višegodišnjem iskustvu u ovom poslu, klijentima možemo ponuditi uslugu brze, efikasne i na vreme obavljene selidbe u Francusku.

Transport stvari i robe najčešće obavljamo kamionima i šleperima sa prikolicom, opremljenim svom potrebnom opremom za siguran i bezbedan prevoz. Za selidbe lica, dece, porodica u voznom parku imamo nova i klimatizovana kombi vozila. Naši vozači sa znanjem stranog jezika odlično poznaju mrežu puteva u Francuskoj i prevešće vas do bilo kog mesta ili grada u ovoj državi.

Pored transporta, nudimo vam i uslugu pakovanja vaših stvari u kartonske kutije, zaštitu lomljivih i osetljivih komada pucketavim i streč folijama, iznošenje stvari iz vašeg prostora, utovar. Ukoliko je potrebno, naši radnici mogu uraditi i demontažu velikih komada nameštaja a nakon transporta i istovara, ponovo ih montirati na novoj lokaciji.

Selidbe Francuska obavljamo 365 dana u godini, nezavisno od vremenskih uslova. Možete nas kontaktirati bilo kada a mi ćemo odgovoriti na sve vaše zahteve i obaviti, za vas, selidbu Francuska kvalitetno i profesionalno, po vrlo povoljnim cenama.

Leave a Comment