selidbe rumunija

Selidbe Rumunija

Kada je reč o međunarodnim selidbama, Selidbe Rumunija spadaju u najtraženije usluge u našoj agenciji, tako da smo ih do sada obavili u velikom broju. S obzirom na to da je Rumunija jedna od naših susednih država, gotovo svakodnevno klijenti traže razne vrste selidbi i transporta za ovu zemlju.

Rumunija, pored toga što tranzitira na putu za istočnoevropsko tržište, postala je značajna i zbog svoje saobraćajne mreže koju čine drumski, železnički i vodeni putevi koji povezuju centralnu Evropu sa istočnim delom ovog kontinenta i Azijom.

Selidbe Rumunija radimo na celoj teritoriji ove države. Pored glavnog grada Bukurešta, transport robe i prevoz lica obavljamo i do drugih gradova kao što su Brašov, Temišvar, Konstanca, Arad, Krajova itd.

Za selidbe Rumunija, nudimo i ostale usluge kao što su: pakovanje i zaštita robe, utovar i istovar, demontaža i montaža, privremeno skladištenje na drugim lokacijama uz video nadzor. Garantujemo za robu koja se prevozi od početne do krajnje lokacije.

Zahvaljujući velikom broju naših državljana koji se trenutno nalaze u ovoj zemlji, stekli smo veliko iskustvo u ovom poslu jer su nam poverili organizaciju njihove selidbe u/iz Rumunije i postali naši zadovoljni klijenti.

Selidbe Rumunija najčešće vršimo drumskim vidom saobraćaja, udobnim kombi vozilima za prevoz lica i kamionima/šleperima za transport robe. Sva naša vozila poseduju kompletnu opremu za utovar, istovar i bezbedan transport svake vrste robe. Naši vozači su deo iskusnog i dobro obučenog tima za obavljanje međunarodnih selidbi.

Naši agenti dobro poznaju sve carinske postupke i administrativne procedure koje su potrebne za izlazak/ulazak robe i nameštaja u Rumuniju i sa tim upoznaju naše klijente pre započinjanja selidbe.

Leave a Comment