transport robe u nemačku

Transport robe u Nemačku

Transport robe u Nemačku, u organizaciji kompanije Smart Move, najpovoljnije je rešenje za prevoz vaše robe do ove zemlje. Na usluge prevoza vaše robe na relaciji Srbija – Nemačka možete se osloniti na nas u svakom trenutku.

Nemačka je država koja predstavlja raskrsnicu između Centralne i Zapadne Evrope. Nalazi se između Baltičkog i Severnog mora na severu, i Alpa na jugu, prostirući se na površini od skoro 358 hiljada kvadratnih kilometara. Na severu se graniči sa Danskom, dok su Austrija i Švajcarska njeni južni susedi. Istočnu granicu ove zemlje čine Poljska i Češka, dok se na zapadu graniči sa Francuskom, Luksemburgom, Belgijom i Holandijom.

Glavni i najveći grad ove države je Berlin, dok finansijsko-privrednu okosnicu Nemačke čini Frankfurt. Za Nemačku je poznato da ima jednu od najrazvijenijih ekonomija – ne samo u Evropi, već i na celoj planeti (četvrta u svetu po nominalnom BDP-u). U oblasti ekonomije, Nemačka Srbiji predstavlja jednog od glavnih partnera, a robna razmena između dve zemlje povećava se iz godine u godinu.

U tom smislu, došlo je do povećanog broja zahteva za prevozom robe, kada je u pitanju transport robe Nemačka. Interesantan je podatak da je u prvoj polovini 2022. godine Nemačka Srbiji bila najvažniji spoljnotrgovinski partner.

Smart Move vam omogućava bezbedan i kvalitetan prevoz robe Nemačka do bilo kog grada i lokacije u ovoj državi. Minhen, Frankfurt, Dortmund, Hamburg, Keln… Gde god poželite i koju god poželite robu da prevezete, mi vam stojimo na raspolaganju.

Drumski transport robe Nemačka

Kada generalno govorimo o transportu robe za Nemačku, na prvom mestu se tu podrazumeva drumski transport robe Nemačka.

Naime, ova država je veliki uvoznik ali i najveći izvoznik robe i sirovina na području Starog kontinenta. Kako bi podržala brojne zahteve za razmenom robe, Nemačka je izgradila jedan od najsavremenijih infrastrukturnih sistema i u Evropi. Podsetimo samo da je nemački autoput, tzv. Autobahn, jedini autoput u Evropi na kojem ne postoji ograničenje brzine.

Leave a Comment